Šakota: Mornar je bio bolji u svim elementima, naši problemi ne treba da interesuju nikoga

Zvezda je igrala bez prvog i jedinog klasičnog plejmejkera Lorenca Brauna. Njegovo odustvo je bilo posebno uočljivo na početku meča, kada je Mornar brzo stekao osjetnu prednost
6101 pregleda 2 komentar(a)
Šakota na meču sa Mornarom, Foto: Mornar/Mediapro
Šakota na meču sa Mornarom, Foto: Mornar/Mediapro

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota kazao je nakon poraza od Mornara u Baru da je domaćin bio bolji u svim elementima.

"Najbolje da bude kratak komentar - čestitam protivniku koji je u svakom elementu bio bolji. Nismo uspjeli da uspostavimo igru ni ispod koša ni na periferiji. Naši problemi ne treba da interesuju nikoga, tako je to kada se igra Evroliga. Ovo je četvrti meč za sedam dana, nismo izdržali", kazao je Šakota.

Zvezda je igrala bez prvog i jedinog klasičnog plejmejkera Lorenca Brauna. Njegovo odustvo je bilo posebno uočljivo na početku meča, kada je Mornar brzo stekao osjetnu prednost.

"U zadnji čas smo ostali bez jedinog pleja, Mornar je igrao dobru odbranu na početku, a mi nismo mogli da organizujemo dobar napad. Došlo je do konfuzije, koji nas je koštao velike razlike i uticao na psihologiju, koje se nismo riješili dugo", kazao je Šakota.

Zvezda je tri kola prije kraja samo kandidat, a još ne učesnik plej-ofa, što je prilično neočekivana situacija za šampiona.

"Mi smo željeli da pobijedimo. Očigledno da smo se na putu do Bara dosta potrošili. Ne mijenja ništa ovaj meč. Da samo pobijedili bili bismo bezbjedniji, ali sa tri pobjede u posljednja tri kola mi smo i teoretski u plej-ofu", rekao je Šakota.

Bonus video: