Šampanjac za Mijovića: "Pobićemo" se i za titulu u ABA ligi - Vijesti.me
KUP CRNE GORE U KOŠARCI

Šampanjac za Mijovića: "Pobićemo" se i za titulu u ABA ligi

"Želimo da se 'pobijemo' za titulu. Partizan i Crvena zvezda su možda u prednosti, ali vidim i mojih 14 karakternih momaka, koji će boriti za naslov", kazao je Mijović

Igrači Budućnost polivaju Mijovića šampanjcem
Igrači Budućnost polivaju Mijovića šampanjcem (Foto: Savo Prelević)

Trenera Budućnosti Petra Mijovića igrači su polili šampanjcem u TV prenosu i na simpatičan način mu čestitali osvajanje Kupa Crne Gore.

Mijović je najavio da će njegov tim pokušati da otvori pobjednički šampanjac i nakon ABA lige.

"Želimo da se 'pobijemo' za titulu. Partizan i Crvena zvezda su možda u prednosti, ali vidim i mojih 14 karakternih momaka, koji će boriti za naslov", kazao je Mijović.

Budućnost je u finalu Kupa Crne Gore savladala Mornar 93:82.

"Teška utakmica, na veliki broj poena, kao i uvijek... Koliko god želite da uvedete utakmicu u svoj ritam, oni su tako talentovani da mogu da pogađaju, imaju mnogo poena u rukama. Imali smo prednost, zatim je njih počeo da služi šut za tri. U momentu kada su oni poveli sa četiri razlike, mi smo veoma dobro odgovorili, što je bilo psihološki važno. Čestitke Mornaru, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Mijović.

Suad Šehović je podigao jop jedan pehar...

"Protiv Mornara je i 20 razlike malo, oni mogu brzo da se vrate. Bilo je to pravo finale, neizvjesno, sa preokretima. Mislim da smo zasluženo slavili na vrlo kvalitetnom turniru", kazao je Suad Šehović.


Vidi sve komentare