Šćepanović: Daleko smo od ovog nivoa; Đorđević: Hvala publici

"Momcima bih zamjerio to što nisu odgovorili na igru Bajerna. Oni su pokazali kako se igra agresivno i muški u odbrani. U ovom meču se vidjelo i kolika je razlika između ABA lige i Evrokupa", rekao je Šćepanović
11 komentar(a)
Vlado Šćepanović Aleksandar Đorđević, Foto: Savo Prelević
Vlado Šćepanović Aleksandar Đorđević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2016. 20:45h

Trener Budućnosti Vlado Šćepanović bio je razočaran nakon ubjedljivog poraza od Bajerna (68:44).

"Bili su bolji od nas u svim segmentima. Mi smo u ovoj grupi daleko ispod ostalih ekipa, ako se realno sagledaju stvari. Momcima bih zamjerio to što nisu odgovorili na igru Bajerna. Oni su pokazali kako se igra agresivno i muški u odbrani. U ovom meču se vidjelo i kolika je razlika između ABA lige i Evrokupa. Daleko smo mi od ovog nivoa. Ovo je težak poraz, ali dok god postoji nada treba vjerovati", rekao je Šćepanović.

Imao je i poruku za navijače:

"Navijačima hvala, ispunili su dvoranu i pokazali su da su uz nas i kada nam ne ide dobro", rekao je Šćepanović.

Aleksandar Đorđević, trener Bajerna, istakao je da je njegov tim odigrao "ozbiljan meč".

"Svaki meč u grupi je jako bitan, jer se pokazalo da je Evrokup zahtjevno takmičenje. Odigrali smo veoma dobar meč, bez puno grešaka i vrlo sam zadovoljan. Igrali smo ozbiljno svih 40 minuta, zaustavili smo Markusa Vilijamsa, spriječili ga da razigrava ekipu", kazao je Đorđević i osvrnuo se na doček u "Morači":

"Bilo mi je veoma prijatno u Podgorici. Nisam bio ni svjestan da je prošlo toliko godina od posljednjeg boravka ovdje. Hvala publici od srca na lijepom dočeku, na sjajnom ponašanju tokom meča", zaključio je Đorđević.

Bonus video: