Šehović: Bićemo spremni za Crvenu zvezdu, detalji će odlučivati

"Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija“, rekao je Šehović"
77 pregleda 4 komentar(a)
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.04.2018. 09:26h

Košarkaš Budućnost Volija Suad Šehović kazao je da će utakmice sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige biti drugačije od mečeva, koja su ova dva rivala odigrala u regularnom dijelu šampinata.

Šehović je, u intervjuu za sajt regionalnog takmičenja rekao da će detalji odlučivati pobjednika u finalu.

"Dvije pobjede u regularnom dijelu nam daju mnogo samopouzdanja, ali sigurno će utakmice finalne serije biti drugačije jer se igraju dan za danom. Mislim da ćemo i mi i oni dočekati seriju spremno i da će detalji odlučivati. Mislim da domaći teren jeste od velikog značaja. Svi znamo koliko su "vrući" Pionir i Morača. I nas i Zvezdu su navijači vodili do finala i bili presudan faktor. Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija“, rekao je Šehović.

Košarkaš Budućnosti se osvrnuo i na činjenicu da je Budućnost, konačno izborila plasman u finale regionalnog takmičenja.

„Osjećaj je fenomenalan. Konačno smo uspjeli da napravimo korak dalje, zasluženo stigli do finala ABA lige iako je polufinalna serija bila izjednačena. Čestitke Cedeviti na dobroj seriji i pravom polufinalnom spektaklu. Naravno da osjećamo olakšanje i zadovoljstvo zbog istorijskog prolaska u finale.“

Prvi meč finalne serije na programu je u ponedjeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić". Finale se igra na tri dobijena meča.

Bonus video: