Šehović: Moramo smanjiti greške

"Kao što smo najavljivali, Mega je ekipa koja za kratko vrijeme može da istopi minus, što se pokazalo i u ovom meču”, istakao Igor Jovović
4 komentar(a)
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.12.2013. 23:38h

Igor Jovović, trener Budućnost Volija, bio za zadovoljan nakon pobjede protiv Mega Vizure, osme ove sezone.

“Čestitam igračima na pobjedi, jer je ovo bila važna utakmica za nas. Kao što smo najavljivali, Mega je ekipa koja za kratko vrijeme može da istopi minus, što se pokazalo i u ovom meču. Trebalo je u nekim situacijama da odragujemo bolje. Imali smo 17 izgubljenih lopti i našim grešakama vraćali rivala u meč”, istakao je Jovović.

Suad Šehović je naglasio da su dva boda najvažnija, ali da u narednim mečevima greške moraju da se smanje.

“Teška utakmica za nas. Iako je Mega najmlađa ekipa u ligi, dobro su nas namučili, ali je najvažnije da smo upisali dva boda. Treba da ispravimo greške koje smo pravili, imaćemo više vremena da se pripremimo za naredni meč. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama praviti manje početničkih grešaka i da ćemo na 10 ili više razlike mirno utakmicu privoditi kraju, a ne da ulazimo u neizvjesne završnice”.

Talentovani Nikola Jokić, centar Mega Vizure, čestitao je domaćinu na zasluženoj pobjedi, a potom dodao:

“Loše smo otvorili utakmici, bili smo u minusu od 10 poena, ali je i Budućnost odlično pogađala za dva poena u prvom poluvremenu, preko 90 odsto. U nastavku smo počeli da igramo našu igru, da trčimo, stigli smo na minus dva-tri, ali smo izgubili neke lopte kada je bilo najvažnije. Domaćin je imao dobro šutersko veče”.

Bonus video: