Sjutra startuje košarkaški kamp "Ivanova korita"

Učestvovaće 100 dječaka i djevojčiće od osam do 14 godina, a toliko je još bilo prijavljeno. Međutim, organizatori nisu mogli da im izađu svima u susret, jer je bilo nemoguće raditi sa toliki brojem polaznika za svega sedam dana
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2012. 19:04h

Košarkaški kamp "Ivanova korita", koji se održava prvi put, počinje sjutra i trajaće narednih nedelju dana.

Učestvovaće 100 dječaka i djevojčiće od osam do 14 godina, a toliko je još bilo prijavljeno.

Međutim, organizatori nisu mogli da im izađu svima u susret, jer je bilo nemoguće raditi sa toliki brojem polaznika za svega sedam dana.

Ovaj kamp je jedinstven po tome što se prvi put u Crnoj Gori održava na planini, a dječaci i djevojčice će imati idealne uslove za rad i odmor.

Sa dječacica i djevojčicama će raditi Dragan Radović, trener Lovćena i selektor muške juniorske reprezentacije Crne Gore, potom Vesko Krivokapić, šef mlađih kategorija Lovćena, Milisav Šušić (pomoćni trener Ulcinja), Nenad Milošević (trener mlađih kategorija Budućnost Volija), Miloš Radović (trener mlađih kategorija Budućnost Volija) i Vuk Subotić (Risan).

Osim pomenutih trenera, dječaci i djevojčice će imati priliku da upijaju znanje i od promotera kampa.

U pitanju su prvi kapiteni muške i ženske seniorske selekcije Crne Gore Vlado Šćepanović i Hajdana Radunović, potom reprezentativka Crne Gore Iva Perovanović, krilni centar Spartaka iz Sankt Peterburga Vladimir Dragičević, kao i od trenera Budućnost Volija i Hemofarma Dejana Radonjića i Nebojše Bogavca.

Bonus video: