Tanjević: Imam želju da nastavim, ali dao bih mjesto Radonjiću ili Ivanoviću

“Ja imam želju, naravno. Napravili smo selekciju. Ali, ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću", rekao je Tanjević
40 komentar(a)
Bogdan Tanjević, Foto: Filip Roganović
Bogdan Tanjević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 11.09.2017. 08:27h

Crnogorska košarkaška reprezentacija vratila se iz Istanbula, nakon eliminacije sa Eurobasketa, u osmini finala, jučerašnjim ubjedljivim porazom od Letonije (100:68).

Crna Gora se plasirala među 16 najboljih, ali način na koji je završila takmičenje veoma je bolan...

“Poraz ne može, a da ne ostavi traga. Ali, ne mogu ništa da prebacim igračima, jer je Letonija bila toliko dominantna. Bila je fantastična”, kazao je Tanjević.

“Posljednja utakmica mi je ostala kao čemer. Ukupan rezultat je bio relativno dobar. Zapao nas je najteži protvnik u osmini finala. U grupi smo bili pristojni. Hrvatsku smo mogli i da dobijemo. Kada se sve sabere zadvoljan sam”, kazao je Tanjević.

Već u novembru kreće novi ciklus, početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, i dueli sa Španijom, Slovenijom i Bjelorusijom.

Sa Tanjevićem ili bez njega..

“Ja imam želju, naravno. Napravili smo selekciju. Ali, ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću. Znao bih da bi mogli bolje... Mlađi su, jači, to treba životom izgurati... Novembar je sjutra, a pitanje je ko će moći da igra i neće, zbog dobro poznatih stvari u evropskoj košarci...”, kazao je Tanjević.

Bonus video: