Teodo sjajnom igrom natjerao Karpoš Sokoli da napusti svoju dvoranu!

Teodo je zvanično dobio meč sa 20:0, a time i sigurno četvrtfinale u borbi za plasman na fajnl-for
4 komentar(a)
KK Teodo, Foto: Balkanleague.net
KK Teodo, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 22.02.2017. 20:42h

Tivatski Teodo iznenadio je Karpoš Sokoli u Skoplju u trećem kolu druge faze Balkanske lige u grupi D. Izabranici Miodraga-Mija Kadije, koji su u Tivtu dobili međusobni duel sa 98:81, sjajno su igrali i na terenu rivala...

A onda, pri rezultatu 60:61 na 2,42 minuta do kraja treće četvrtine trener domaćina Dragan Nikolić je povukao ekipu Karpoš Sokolija sa parketa!

Teodo je zvanično dobio meč sa 20:0, a time i sigurno četvrtfinale u borbi za plasman na fajnl-for, mada ni pobjeda u grupi D i direktan plasman među četiri najbolje ekipe nije daleko od sastava iz Tivta.

"Igrali smo odlično tokom meča, iznenadili domaćina koji je očigledno vjerovao u sigurnu i laku pobjedu. Stalno smo bili u vođstvu, a našu dobru igru ponajbolje ilustruje podatak da smo postigli čak 61 koš na terenu rivala do momenta prekida u trećoj dionici. Ne znam zbog čega se domaćin povukao, jer sudijski kriterijum je bio izjednačen sa nekim greškama na obje strane", kazao je Kadija.

A Karpošu je za nadu u prolazak u četvrtfinale trebala pobjeda od 18 razlike, ali je bilo jasno da ne mogu do nje nakon sjajnog izdanja ekipe Teoda.

Na zvaničnom sajtu lige naznačeno je da će menadžement Sigal-Uniqa Balkan lige sjutra u jutarnjim satima zasijedati i izjasniti se o dešavanjima na terenu Karpoša i odluci domaćina da napusti parket.

Bonus video: