Teodo želi da pruži sve od sebe u Kavadarcima

Večerašnji meč Feni industrija - Teodo počinje u 19 časova. Revanš je na programu 14. marta u Tivtu od 18.30 sati
0 komentar(a)
Kadija_2, Foto: Z. ĐURIĆ
Kadija_2, Foto: Z. ĐURIĆ
Ažurirano: 07.03.2017. 13:08h

Fenomenalnim izdanjima, naročito u drugom dijelu, košarkaši Teoda izborili su plasman u četvrtfinale Balkanske lige. S obzirom na to da su sa tri pobjede u četiri meča druge faze osvojili drugu poziciju u grupi, izborili su i pravo da revanš četvrtfinala igraju na svom parketu u Tivtu.

Ali, da bi ostala nada da mogu i u polufinale, izabranici Miodraga Kadije danas u Kavadarcima moraju da izbore „aktivan” rezultat protiv Feni industrije, kluba koji je nekada trenirao upravo Kadija.

"Biće izuzetno teško, ali daćemo sve od sebe da izborimo što bolji rezultat. Feni je apsolutni favorit u ovom meču, to je ekipa koja je završila na prvom mjestu makedonske lige, ispred Kožuva, Kumanova i Rabotničkog. S druge strane, mi ne možemo da računamo na novajliju Kneževića, Đurišić nije igrao protiv Lovćena i pitanje je koliko je spreman, dok se Kusovac vraća nakon povrede. Sve su to faktori koji će uticati na naše izdanje, uz naš premor zbog izuzetno napornog kalendara", kazao je trener Kadija.

Današnji meč u Kavadarcima počinje u 19 časova, a u isto vrijeme sjutra igraju Peja i Kožuv. Revanš u Tivtu na programu je 14. marta od 18.30 časova.

Direktan plasman u polufinale izborili su Kumanovo i Beroe, zahvaljujući prvim pozicijama u drugoj fazi takmičenja.

Teodo je ove godine igrao izvanredno na tri fronta.

U Kupu Crne Gore plasirao se na finalni turnir, gdje je u polufinalu poražen od favorizovanog Mornara na njegovom parketu u Baru. U Erste ligi Tivćani su osigurali prvo mjesto na kraju ligaškog dijela takmičenja, pa sezonu već sada mogu da ocijene izuzetno uspješnom.

Bonus video: