Teodosić flašom gađao navijača Panatinaikosa!

Reprezentativac Srbije je sa svoje klupe gađao flašom navijača domaćeg tima, koji je sjedio preko puta, u redu rezervisanom za VIP ličnosti, odmah uz aut liniju
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2011. 12:00h

Druga utakmica finala plej-ofa grčkog šampionata u košarci, u kojoj je Panatinaikos savladao Olimpijakos sa 78:66 i poveo sa 2:0, bila je puna tenzija.

Iako je bivši igrač Panatinaikosa Vasilis Spanulis divljački faulirao Kostasa Carcarisa, najveći ispad je napravio Miloš Teodosić.

Reprezentativac Srbije je sa svoje klupe gađao flašom navijača domaćeg tima, koji je sjedio preko puta, u redu rezervisanom za VIP ličnosti, odmah uz aut liniju!

Kako je prenio izvještač beogradskog “Sportskog žurnala” iz dvorane OAKA, Teodosić je sa tim navijačem ušao u verbalni sukob još u prvom poluvremenu, zbog čega ga je trener Dušan Ivković žestoko ukorio.

Sajt “Talkbasket” objavio je da su navijači smješteni blizu Olimpijakosove klupe skočili u želji da se obračunaju sa najboljim košarkašem Evrolige u 2010, pa je čak i policija morala da se umiješa!

Teodosić je, inače, igrao očajno - upisao je po svega dva poena (šut 6-1), asistencije i ukradene lopte za 22 minuta.

Olimpijakos je u 26 utakmica u regularnom dijelu sezone upisao svih 26 pobjeda, tri puta u sezoni nadvisio Panatinaikos (uključujući i finale Kupa), ali titula će, izgleda, ostati u vlasništvu “zelenih”.

Kao što je poznato, tim Željka Obradovića je prvo napravio brejk u dvorani “Mira i prijateljstva”, a sinoć je pred svojim fanatičnim navijačima slavio 78:66, iako je utakmica bila neizvjesnija nego što pokazuje konačan rezultat.

Treći meč igra se u srijedu, a domaćin je Olimpijakos. Ukoliko trijumfuje, PAO će osvojiti devetu uzastopnu titulu, odnosno 12. u posljednjih 13 sezona!

Galerija

Bonus video: