Teodosić se vraća u Evropu: "Došao sam, vidio kako to izgleda..."

Teodosić ove sezone ima malu minutažu kod trenera Doka Riversa, često ni ne ulazi u igru, pa razmišlja o povratku na Stari kontinent u posljednjoj godini ugovora
101 pregleda 6 komentar(a)
miloš teodosić, Foto: Reuters
miloš teodosić, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.11.2018. 11:43h

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najavio je da će se najkasnije do kraja sezone vratiti u Evropu i napustiti Los Anđeles Kliperse.

Teodosić ove sezone ima malu minutažu kod trenera Doka Riversa, često ni ne ulazi u igru, pa razmišlja o povratku na Stari kontinent u posljednjoj godini ugovora.

"Mislim da sigurno neću ostati ovdje. Došao sam, vidio kako to izgleda... Više uživam i ljepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti, da li u toku ove sezone ili na kraju, vidjećemo", rekao je Teodosić za "Glas Amerike".

Teodosić smatra i da njegov saigrač Boban Marjanović zaslužuje veću ulogu u timu.

"Bobi je imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u rotaciji i da treba sigurno da dobija više minuta. Mislim da će u dobijati više šansi. Opet, sezona je tek počela".

Kako je naglasio, sljedeće ljeto je veoma bitno jer je na programu Svjetsko prventvo u Kini i već sada poručuje da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću.

"Vjerujem da će momci koji budu na raspolaganju selektoru izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo", zaključio je on.

Bonus video: