Treće poluvrijeme u Rožajama: Hadžibegoviću povrijeđena ruka

Nakon pobjede Ibra nad Lovćenom, navijači domaćeg tima ušli na teren i nasrnuli na košarkaše sa Cetinja
5635 pregleda 0 komentar(a)
Košarkaši Lovćena, Foto: Druga.aba-liga.com
Košarkaši Lovćena, Foto: Druga.aba-liga.com

Najuzbudljiviji meč 3. kola Erste lige završen je nakon produžetka, ali je, nažalost, imao i treće poluvrijeme - nakon pobjede svojih izabranika nad Lovćenom trojkom Nedima Feleća dvije sekunde priije kraja, navijači Ibra su nasrnuli na košarkaše sa Cetinja!

Najgore je prošao krilni košarkaš gostiju Emir Hadžibegović, koji je zbog povrede ruke morao da zatraži ljekarsku pomoć.

- Tokom cijele utakmice je navijanje bilo nesportsko i baš ružno. Kada se meč završio, publika je ušla na teren i počeo je verbalni sukob, a nakon toga i napad navijača, a najgore je prošao Hadžibegović, kojeg je neko udario po ruci. Delegat je to zapisao u izvještaju, vidjećemo kakva će biti odluka Saveza, ali bi trebalo da ih kazne - rekao je direktor Lovćena Fado Kazamanović.

Komesar liga Miomir M. Mugoša danas bi, nakon pregleda snimka i izvještaja delegata, trebalo da odluči kako će kazniti Ibar. Kako nezvanično saznajemo, igrači rožajskog tima neće biti na „tapetu”, jer nisu učestvovali u incidentu, ali klub sigurno očekuje novčana kazna i suspenzija terena.

Ovo nije prvi incident na utakmicama ta dva kluba. Mnogo teži se dogodio 1. februara 2016. godine na Cetinju, kada je došlo do upada navijača na teren i tuče igrača. Najgore je prošao krilni centar Rožajaca Vladimir Tomašević, koji je zbog klasičnog nokauta završio na Odjeljenju neurohirurgije u Kliničkom centru Crne Gore.

Tada je Mugoša kaznio Milutina Đukanovića i Mikaila Tmušića dvogodišnjom suspenzijom, ali im je Predsjedništvo KSCG kasnije ublažilo kazne. Đukanović opet igra za Lovćen, a Tmušić je u međuvremenu postao reprezentativac Kosova...

Bonus video: