Ultra Crna Gora odala počast stradalim navijačima: Ultrasi, braća, dio nas! Miljane, Marko prazno je bez vas!" - Vijesti.me
NA UTAKMICI SA VELIKOM BRITANIJOM

Ultra Crna Gora odala počast stradalim navijačima: Ultrasi, braća, dio nas! Miljane, Marko prazno je bez vas!"

Ultra Crna Gora, čiji su članovi i bili stradali Lazarević i Bobičić je transparent razvila tokom kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u košarci, protiv Velike Britanije

Ultra Crna Gora
Ultra Crna Gora (Foto: Savo Prelević)

Navijačka grupa Ultra Crna Gora odala je počast tragično stradalim navijačima Budućnosti Marku Lazareviću i Miljanu Bobičiću transparentom na kojem je pisalo "Ultrasi, braća, dio nas! Miljane, Marko prazno je bez vas!"

Ultra Crna Gora, čiji su članovi i bili stradali Lazarević i Bobičić je transparent razvila tokom kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u košarci, protiv Velike Britanije.

Podgoričani Miljan Bobičić (19) i Marko Lazarević (20) poginuli su 15. decembra 2019. godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Cetinje-Budva, u mjestu Brajići. 

Riječ je o navijačima podgoričkog fudbalskog kluba “Budućnost”, koji su bili krenuli u Radanoviće, gdje je taj klub igrao protiv “Grblja”.


Vidi sve komentare