Uspavane ljepotice - Škerović: Moramo da promijenimo pristup, a ne da spavamo poluvrijeme

"Ovo nije nedostižna razlika za nas u revanšu, ali moramo da promijenimo pristup igri od početka, a ne kao uspavane ljepotice da se probudimo i odigramo samo drugo poluvrijeme", kazala je selektorka
1765 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Škerović
Jelena Škerović

Crnogorske košarkašice poražene su od Švedske 68:55 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Gubile su 19 poena na poluvremenu, zatim prišle na šest razlike, ali nisu mogle do preokreta.

"Prvim poluvremenom nijesam zadovoljna. Počeli smo utakmicu bez agresivnosti, nijesmo zagradjivale i imale smo izgubljene lopte koje su rezultirale laganim poenima protivnika. U drugom poluvremenu je bilo bolje , bile smo agresivnije u odbrani i zagradjivale smo dobro poslije šuta, pa smo prišle na šest poena razlike. I na kraju umjesto da sačuvamo i pokušamo da smanjimo razliku, mi smo sa dvije izgubljene lopte pomogle protivniku da ode na +13. Protiv ovakvog protivnika mora da se odigra svih 40 minuta jako i agresivno, jer su one preozbiljna ekipa da bi ispustile prednost od 19 poena", kazala je selektorka Jelena Škerović.

Crna Gora pred domaćim navijačima može da pobijedi Švedsku, tvrdi Škerović.

"Ovo nije nedostižna razlika za nas u revanšu, ali moramo da promijenimo pristup igri od početka, a ne kao uspavane ljepotice da se probudimo i odigramo samo drugo poluvrijeme".

Bonus video: