Velić: Izuzetno cijenim braću Pavićević, kamo sreće da imamo više takvih fanatika i zaljubljenika u košarku

Trener Cibone pred gostovanje Zagrepčana u Baru
4040 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Velić, Foto: DRAGANA STJEPANOVIC
Ivan Velić, Foto: DRAGANA STJEPANOVIC

Ivan Velić, trener Cibone, očekuje teško gostovanje u Baru protiv Mornara.

"Ekipa Mornara je jako kvalitetna i iskusna. Izuzetno cijenim Mornar kao klub i braću Pavićević, kamo sreće da imamo više takvih fanatika i zaljubljenika u košarku. Mi smo u seriji teških utakmica i putovanja. Nanizali su nam se Osijek, Beograd, Zadar, sad Bar. Imamo i dosta problema sa izostancima i sitnim povredama. To sve moramo zaboraviti. Moramo naći način da uđemo u egal završnicu i tu tražiti svoju šansu za pobjedu", rekao je Velić.

Cibona je samo jednom slavila u Baru na ukupno tri meča, a Mornar je bolji ukupno sa 4-3 u pobjedama, računajući i mečeve u Zagrebu.

"Za nas će ovo biti dosta teška utakmica, pogotovo zato što nismo imali puno vremena za pripremu poslije utakmice sa Zadrom. Što se Mornara tiče, oni su stvarno kvalitetan sastav jer su na ljeto napravili dosta dobar prelazni rok. Sad su se još pojačali s Herisom i sigurno da će biti zahtjevna utakmica. Daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo imati svoju šansu i iskoristiti je ako nam se ukaže", kazao je Josip Bilinovac, bek Cibone.

Bonus video: