Vilijams: Želimo da budemo najbolji u plej-ofu

Utakmica Budućnost Voli - MZT igra se u ponedjeljak od 18 sati
1 komentar(a)
Vilijams, Foto: Savo Prelević
Vilijams, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.03.2017. 13:30h

Košarkaši Budućnost Volija sjutra dočekuju MZT, u 25. kolu ABA lige. Kolo prije kraja regularnog djela sezone, Budućnost je na četvrtom mjestu sa 17 pobjeda uz sedam poraza, trijumf više imaju Cedevita i Partizan.

Budućnost će protiv makedonskog prvaka imati poseban motiv, jer je MZT slavio u prvom meču sezone u Skoplju 96:90.

“Cijele nedjelje pokušavamo da budemo bolji kao tim i da se pripremimo za doigravanje. Zbog toga moramo da korigujemo neke djelove naše igre, u napadu i odbrani, i to je uslov koji moramo da ispunimo i u narednoj utakmici”, kazao je Zuros koji ni sjutra najvjerovatnije neće moći da računa na Nemanju Vranješa.

“Vranješ nije trenirao zadnjih dana, jer je bio bolestan, imao je povišenu temperaturu. Ostali igrači su trenirali normalno, naporno cijele nedjelje”, istakao je Zuros.

Markus Vilijams je u Skoplju odigrao možda i najbolji meč ove sezone - ubacio je 21 poen, podjelio devet asistencija i uhvatio pet lopti.

“Ove nedjelje smo trenirali dobro, pokušali smo da ispravimo neke stvari u kojima nismo bili najbolji u prethodnim utakmicama. Mislim da smo bili uspješni u tome. Želimo da završimo ovu sezonu u odličnom ritmu, kako bi što spremniji dočekali početak plej-ofa”, kazao je Vilijams.

Duel u dvorani “Morača” igra se u ponedjeljak od 18 sati.

Bonus video: