Vranković: Budućnost je kompletna ekipa

"Budućnost je kod kuće tradicionalno jak suparnik. Igraju agresivno, pritišću, imaju igru i kvalitet pod košem", jasan kormilar Zagrepčana
0 komentar(a)
Josip Vranković, Foto: NLB LIGA
Josip Vranković, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 18.11.2011. 21:35h

Budućnost Voli i Cibona imale su različite uvertire za duel 8. kola ABA lige. Podgoričani su na startu Evrokupa na svom terenu lako izašli na kraj sa Turovom (75:50), dok su Zagrepčani pregaženu u dvorani “Dražen Petrović” od Gravlena (101:71).

Sada "vukovi sa Tuškanca" traže iskupljenje za katastrofalnu igru i debakl od Francuza.

“Budućnost je kod kuće tradicionalno jak suparnik. Igraju agresivno, pritišću, imaju igru i kvalitet pod košem. To je jedna kompletna ekipa, ali ja od svoje ekipe tražim maksimalnu fokusiranost i angažman, jer želim da pokažemo dobru igru. Siguran sam da ćemo u Podgorici ponuditi naš način igre. Ovo što se dogodilo sa Gravlenom moramo što prije zaboraviti i okrenuti se novim zadacima. Smatram da nivo agresivnosti, sa kojom zaista nismo imali problema ni na treninzima, nije bio zadovoljavajući. Vjerujem da je to bio jedan loš dan i da se to neće ponavljati. Zbog toga sam ljut. Ne mogu garantovati pobjedu u Podgorici, ali sam siguran da ćemo igrati bolje i angažovanije”, rekao je trener Cibone Josip Vranković.

Strateg Cibone neće moći da računa na usluge povrijeđeni Antvan Barbur, koji neće ni doputovati u Podgoricu.

Bonus video: