Vučević: Razgovarao sam sa Radonjićem

"Imao sam nekoliko razgovora sa trenerom Dejanom Radonjićem i on mi je rekao da je Budućnost zainteresovana da me dovede", rekao je Vučević
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2011. 18:28h

Centar reprezentacije Crne Gore i budući član Filadelfije Nikola Vučević za televiziju Vijesti potvrdio je našu informaciju da je Budućnost zainteresovana da ga dovede u svoje redove do završetka lok-auta u NBA ligi.

- Mene niko iz kluba nije kontaktirao, razgovarali su sa mojim menadžerom, jer postoji interesovanje sa njihove strane. Ništa konkretno nisam razgovarao ni sa jednim klubom, a imao sam nekoliko razgovora sa trenerom Dejanom Radonjićem i on mi je rekao da je Budućnost zainteresovana da me dovede. To je to za sada, a postoji interesovanje još nekih evropskih klubova - rekao je Vučević za televiziju Vijesti.

Vučević je prošlu sezonu odigrao sjajno u NCAA ligi u dresu Univerziteta Južna Kalifornija sa prosjekom od 17,1 poena, 10,3 skoka, 1,4 ukradene lopte i 1,6 asistencija po meču.

Na ovogodišnjem draftu je izabran kao 16. pik od strane Filadelfije. Predstavljen je u novom klubu, dobio je dres sa brojem osam, ali za debi u najjačoj ligi na svijetu moraće da sačeka do završetka lok-auta.

Upravo neizvjesnost koliko će još trajati štrajk utiče na to što Vučević još nije odlučio gdje će do tada da igra

Bonus video: