"Vučice" protiv Celja žele da ovjere fajnl-for

479 pregleda 0 komentar(a)
ŽKK Budućnost Bemax
ŽKK Budućnost Bemax

Košarkašicama Budućnost Bemaxa fali još jedna pobjeda u preostala dva meča da i matematički ovjere plasman na fajnl-for WABA lige.

Prva prilika je sjutra veče u Podgorici protiv slovenačkog Celja, koje je već obezbijedilo plasman u završnicu regionalnog takmičenja.

U slučaju neuspjeha, “vučicama” ostaje zicer u posljednjem kolu protiv “fenjeraša” Trešnjevke, jedine ekipe bez pobjede u ligi...

"Utakmice protiv Celja uvijek predstavljaju najveću neizvjesnost i donose posebnu draž. Naravno, dobro je što ne igramo protiv Celja za prolaz, već smo i mi i oni sa te strane rasterećeni. Ali, želimo da potvrdimo dobru formu, sve bolji nivo i nadam se da ćemo trijumfovalnu seriju krunisati u derbi kako bi u idealnom raspoloženju dočekale završni turnir ", kazala je Nikolina Babić, bek Podgoričanki.

“Plave” su dobile meč u Celju, nakon produžetka, sa 86:82.

"Sigurno da se već razmišlja o završnom turniru. Međutim, duel protiv Celja predstavlja nešto posebno, sigurno da ćemo biti motivisane i odlučne da novom pobjedom pokažemo kvalitet i da vrijedimo. Neće biti lako, Celje je bilo ubjedljivo protiv Beroe, zatim protiv Zvezde, tako da se nalaze u odličnom ritmu, ali je to dodatni motiv za nas da vidimo pred završni turnir naš nivo forme", kazala je Nikolina Džebo, krilni centar “plavih”.

Sjutrašnja utakmica u Univerzitetskoj dvorani počinje u 19 sati.

Bonus video: