Vujošević: Neko želi da ugasi Partizan

"Računam da u vlasti ima razumnih ljudi, koji će se sresti sa pameću i odobriti klubu reprogram duga, naravno bez kamata i bez obaveze da se obezbijedi hipoteka, jer Partizan nije u stanju to da uradi", istakao strateg kluba iz Humske
2 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Beta
Duško Vujošević, Foto: Beta
Ažurirano: 18.07.2013. 19:10h

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kaže da se pripreme za narednu sezonu sprovode u veoma teškim uslovima, jer je kako je rekako na djelu pokušaj gašenja Košarkaškog kluba Partizan, ali da vjeruje da će se naći adekvatno rješenje, prenose beogradski mediji.

"Računam da u vlasti ima razumnih ljudi, koji će se sresti sa pameću i odobriti klubu reprogram duga, naravno bez kamata i bez obaveze da se obezbijedi hipoteka, jer Partizan nije u stanju to da uradi. Mi od slabije pokretnih nekretnina imamo samo Dragana Todorića", našalio se Vujošević na račun sportskog direktora, koji je u Partizanu neprekidno više od 40 godina.

On je u razgovoru za Mondo istakao da "nada umire posljednja" i podvukao da vjeruje u iznalaženje adekvatnog rješenja za finansiranje vrhunskog sporta.

"Ono u šta vjerujem je da će se početi sa sistematskim rješavanjem problema finansiranja vrhunskog sporta i da će taj model biti u interesu i Crvene zvezde i Partizana. Što se tiče košarke, čekajući taj momenat, nalazimo se u potpuno različitim pozicijama. Mi smo u blokadi, a oni su sproveli u djelo plan reorganizacije i napravili sebi dobru osnovu za prelazni rok", rekao je Vujošević.

Bonus video: