Zoran Piperović: Nije bilo vrijeđanja

Očigledno oni znaju kako treba sa Ciganima, kao što bi rekao Jokić, a nama ne preostaje ništa drugo neko, ako ne nađemo pare, da naredne sezone igramo u ligi Avganistana - ironično je rekao prvi čovjek Ulcinjana
78 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Piperović, Foto: BORIS PEJOVIĆ
Zoran Piperović, Foto: BORIS PEJOVIĆ
Ažurirano: 17.05.2011. 20:13h

Predsjednik Ulcinja Zoran Piperović, nakon kazne koji im je izrekao komesar za takmičenje Miomir M. Mugoša, bio je više nego iznenađen.

- Sada mi je jasno zbog čega mi je član uprave Vlado Ivanović, nakon što mu je Skender Ustabećiri objasnio što se desilo u Baru, a nakon što je razgovarao sa komesarom i rekao šta je sudija Ognjen Jokić, on mu je odgovorio završićemo sve to samo da ne zna Piperović. Sve je trebalo da se desi, pa da se vidi sva okoštenost dijela KS Crne Gore ili u prevodu ako se malo pobuniš čeka te drakonska kazna, a vjerovatno etiketa neprijatelja KSCG i države - rekao je Piperović za "Vijesti".

Prvi čovjek polufinaliste ovogodišnjeg plej-ofa tvrdi da publika nije vrijeđala nikoga, a posebno ne Košarkaški savez Crne Gore i njegove ljude.

- Zvuči tupavo u saopštenju da je bilo uvredljivih natpisa na transparentima. Ja sam te transparente sklonio, tako što smo ih skupili i oni su bili obično platno, a sudije su insistirale da se potpuno uklone i to je učinjeno. Publika je skandirala samo sudije lopovi, a u saopštenju komesara stoji da je publika skandirala uvredljivo na račun saveza i ljudi iz saveza, što apsolutno nije tačno. Meni je sada jasno zbog čega delagat koji je bio prisutan nikada kada dođe u Ulcinj ne pozdravi se ni sa kim od domaćina, za razliku od Veselina Begovića, koji se uljudno javi.

Piperović je opet prozvao Mugošu da odgovori na pitanje da li je jedan od akcionara novog prvoligaša ili ne.

- Kažnjava nas čovjek za kojega smo rekli u saopštenju za javnost da je jedan od akcionara novog prvoligaša. Umjesto da kaže da nije, on nas kažnjava zbog toga što smo mi to rekli. Prosto nisu naučili da neko iz palanke kaže nešto protiv nekoga iz centra. Očigledno oni znaju kako treba sa Ciganima, kao što bi rekao Jokić, a nama ne preostaje ništa drugo neko, ako ne nađemo pare, da naredne sezone igramo u ligi Avganistana - u ironičnom tonu je zaklučio Piperović.

Bonus video: