Zvezda osudila ispad navijača koji je pogodio Teodosića

2 komentar(a)
Miloš Teodosić, Foto: Cskabasket.com
Miloš Teodosić, Foto: Cskabasket.com
Ažurirano: 19.04.2016. 20:36h

Košarkaški klub Crvena zvezda osudio je danas potez jednog navijača, koji je na utakmici protiv CSKA pogodio Miloša Teodosića plastičnom čašom sa vodom.

Predsjednik kluba Nebojša Čović se odmah poslije incidenta izvinio u ime kluba Teodosiću, koji kako se navodi u saopštenju, "ničim nije zaslužio ovakav tretman neodgovornih pojedinaca".

"Žao mi je što je sjenku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspjeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro Zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičenja u svoju bilježnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu. Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživio ovakvu neprijatnost u Areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač", rekao je direktor Zvezde Davor Ristović.

Zvezda je dodala da je tokom cijele sezone ukazivala na veliki problem neodgovornih pojedinaca koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren koštali klub više desetina hiljada eura i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Crveno-bijeli su u ponedjeljak uveče izgubili od CSKA, a ruski klub se sa 3:0 u pobjedama plasirao na završni turnir Evrolige.

Izvinjenje Slavka Gaka Teodosiću

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak uputio je danas javno izvinjenje košarkašku moskovskog CSKA i reprezentativcu Srbije Milošu Teodosiću, zbog neprijatnosti koju je doživio nakon sinoćnje utakmice sa Crvenom zvezdom u beogradskoj Areni.

"Kao sekretar za sport i omladinu Beograda izvinjavam se Milošu Teodosiću zbog sinoćnjeg nedopustivog ponašanja jednog navijača", napisao je na tviteru Gak, nekadašnji vaterpolo reprezentativac.

Bonus video: