Lovćen zaustavio lidera, Budućnosti samo bod, pobjeda Sutjeske

Titograd - Lovćen 0:0, Grbalj - Sutjeska 0:1, Iskra - Petrovac 0:1 i Zeta - Mornar 2:0, Budućnost - Rudar 0:0
115 pregleda 0 komentar(a)
OFK Titograd - Lovćen, Foto: Savo Prelević
OFK Titograd - Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.09.2018. 17:51h

OFK Titograd je ostao na čelu tabele Telekom 1. CFL, ostao je jedini neporaženi tim u dosadašnjem toku sezone, ali nije ispunio cilj u 8. kolu - momci Igora Pamića igrali su bez golova sa Lovćenom (0:0).

Podgoričani su napravili pritisak u drugom poluvremenu, imali su šansu Kalezića, Pavlović je pogodio stativu, ali su Cetinjani odoljeli. Treći put ove sezone Titograd je igrao 0:0 na svom stadionu, uz pobjede na svim ostalim mečevima.

Kiks lidera nije, međutim, iskoristila Budućnost, koja je takođe igrala bez golova sa Rudarom, pa je razlika između dva podgorička tima ostala tri boda.

Sutjeska je prekinula seriju od tri meča bez trijumfa i vratila se onom što je radila cijele prošle sezone - pobjedama.

Aktuelni šampion slavio je protiv Grblja u Radanovićima sa 1:0, golom Bojana Božovića u 33. minutu, na centaršut Marka Ćetkovića.

Grbljani su igrali pet utakmica na svom terenu ove sezone - svih pet su izgubili sa po 1:0!

Petrovac je u sudijskoj nadoknadi šokirao Iskru u Damilovgradu i preskočio je na tabeli - "nebesko-plavi" sada drže treću poziciju.

Meč u kojem su oba tima imala svoje prilike riješio je Jovan Vučinić u drugom minutu sudijske nadoknade, udarcem po zemlji sa ivice šesnaesterca, nakon kontranapada i dodavanja Kalezića.

Nakon rezultatski lošeg početka, Zeta je uhvatila zalet, a danas je protiv Mornara vezala drugu pobjedu (2:0). Domaći su slomili Barane u drugom poluvremenu, golovima Nikole Krstovića i rezerviste Danila Pešukića.

Barani su prikovani za dno tabele, sa samo dva boda iz osam utakmica.

Na četiri utakmice gledan je loš fudbal, po tropskim uslovima za igru, uz mizeran broj gledalaca - svega nekoliko stotina, i to ukupno, gledalo je mečeve osme runde.

Rezultati:

BUDUĆNOST - RUDAR 0:0 kraj

ISKRA - PETROVAC 0:1 kraj

Jovan Vučinić 90+2.

GRBALJ - SUTJESKA 0:1 kraj

Bojan Božović 33.

ZETA - MORNAR 2:0 kraj

Nikola Krstović 52, Danilo Pešukić 63.

OFK TITOGRAD - LOVĆEN 0:0 kraj

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: