Luka Bar i Rudar za finale, Morača i Galeb za majstoricu

67 pregleda 0 komentar(a)
Galeb - Rudar, Foto: OSCG
Galeb - Rudar, Foto: OSCG
Ažurirano: 17.04.2018. 18:05h

Luka Bar i Rudar sjutra imaju priliku da završe posao oko plasmana u finale plej-ofa za odbojkašice.

Oba tima su, naime, iskoristila prednost domaćeg terena na startu polufinalne serije, protiv Morače (3:2) i Galeba (3:1), ali će u Podgorici (20 sati) i Baru (17) biti na novom iskušenju, posebno zog toga što su prvi dueli bili veoma interesantni i neizvjesni.

Luka Bar je ove sezone dobila Moraču u dva od tri dosadašnja duela, ali je Morača jedinu pobjedu upisala kod kuće, u ligaškom dijelu.

“Smatram da smo u Baru, pored činjenice da je Luka Bar favorit u polufinalnim mečevima, dokazale da smo itekako konkurentne. Nadam se da ćemo uspjeti da vratimo igru iz prva dva seta prošle utakmice kada su svi konci bili u našim rukama. Ulazimo u meč rasterećene i bez ikakvog pritiska, nadam se da ćemo uživati u svakom poenu i prirediti interesantan meč”, kazala je igračica Morače, Irena Gigović.

Galeb, sa druge strane, ove sezone još nije pobijedio Rudar...

“U ovaj meč ulazimo sa više samopouzdanja, jer smo kući pobijedile i povele trku u borbi za finale. Rasterećene smo, a sa druge strane oprezne i ako nam se ukaže prilika, želimo već u srijedu da stavimo tačku na polufinalnu seriju. Očekujemo dobru igru ekipe Galeba, igraju na domaćem terenu, ali i našu …Sve u svemu, očekujem kvalitetnu odbojkašku predstavu”, izjavila je kapitenka Rudara, Marija Bojović.

Bonus video: