Nedović vodi Petrovac: Došao sam u zdravu sredinu

"Uz adekvatna pojačanja, ambicije su vezane za plasman u Evropu", kazao je Nedović
173 pregleda 6 komentar(a)
Nedović, Foto: Vijesti
Nedović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.06.2016. 16:55h

Petrovac je riješio pitanje šefa stručnog štaba - umjesto Ivana Brnovića, kojem je istekao ugovor, ekipu je danas preuzeo Aleksandar Nedović, doskorašnji trener Sutjeske.

Prvoligaš koji je u minuloj sezoni izborio opstanak kroz baraž, odlučio je izgleda da naredne ne dovodi sebe u sličnu situaciju...

Ugovor sa Nedovićem potpisan je na godinu.

"Ne želimo sebe više da dovodimo u istu situaciju, da se praktično do posljednjeg minuta sezone borimo za opstanak. Smatramo da je Nedović pravo rješenje", rekao je sportski direktor Petrovca Mitar-Mićo Goliš.

Nekoliko novih igrača je već stiglo u klub sa Jadrana, ali je još uvijek rano za prava pojačanja. Ona, po informacijama iz kluba, neće izostati.

"Došao sam u zdravu sredinu, u kojoj svako zna svoj posao. Ugovor je potpisan na godinu, a ambicije uz adekvtna pojačanja su vezana za plasman u Evropu", rekao je Nedović za "Vijesti".

Petrovac je jedan od najstabilnijih prvoligaša, a nedavno je prvi put otkako se igra fudbal u samostalnoj Crnoj Gori došao u situaciju da se bori za opstanak. Petrovčani su 2009. godine osvojili Kup, a istog ljeta su napravili podvig u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada su eliminisali kiparski Anortozis i plasirali se u 3. kolo, gdje su poraženi od austrijskog Šturma.

Osim Sutjeske, koju je vodio u minuloj sezoni, Nedović je trenirao Grbalj i Mladost, sa kojom je 2015. osvojio Kup.

Bonus video: