Savić o meču sa Crnom Gorom: Utakmica, koja u suštini ni nama ni njima ne znači

Srbija danas poražena od Hrvatske 14:12

17872 pregleda 12 komentar(a)
Savić, Foto: Reuters
Savić, Foto: Reuters

Vaterpolo reprezentacija Srbije pretrpjela je danas i drugi poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju - olimpijski šampioni poraženi su od Hrvatske 14:12.

Srbija ima po dva trijumfa i poraza, baš kao i Crna Gora, sa kojom će ekipa Dejana Savića igrati naredni meč.

“Ne mogu nikoga da hvalim i ne želim. Predstoji nam utakmica sa Crnom Gorom, koja u suštini ni nama ni njima ne znači, samo da vidimo koji ćemo biti u grupi i da se što bolje spremimo za najbitniji utakmicu na turniru, a to je četvrtfinale”, rekao je selektor Srbije, Dejan Savić.

Meč Srbije i Crne Gore na programu je u ponedjeljak u sedam časova.

“Užasan start. Početak mekan, mlohav. Oni su bili mnogo agresivniji. Ništa mi se nije dopalo. Ovo moramo ozbiljno da shvatimo. Griješili smo strašno u odbrani i u napadu s igračem više. Primili smo 14 golova. To je suviše. Glave gore, idemo da igramo sa Crnom Gorom, ali moramo mnogo bolji pristup da igramo. Kao protiv Australije. A sad smo potpuna kontra. Velike su nam oscilacije, to ne smije da se dešava. Imamo šansu, najvažnije je četvrtfinale. Idemo da vidimo šta će dalje da se dešava. Protiv Crne Gore moramo da damo maksimum i odigramo odbranu”, rekao je Dušan Mandić.

Bonus video: