Perković: Do Tokija je sve funkcionisalo kako treba, ali moramo dići glavu

"Dvije godine smo u vrhu svjetskog vaterpola, dobro smo igrali pred Olimpijske igre i zato smo imali visoka očekivanja", kaže Miroslav Perković

5089 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mladi centar vaterpolo reprezentacije Crne Gore Miroslav Perković ovako je prokomentarisao poraz od Grčke 10:4 i ispadanje u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

“Nije ispalo kako smo očekivali. Zaboravili smo sve što se dešavalo u grupnoj fazi, koncentrisali se na ovaj meč, dobro ga i otvorili, ali neke loše odluke su nas koštale polufinala. Grci su na visokom nivou u Tokiju. Teško je, ali dešava se, moramo ići dalje. Dvije godine smo u vrhu svjetskog vaterpola, dobro smo igrali i zato smo imali visoka očekivanja. Moramo dići glavu i nastaviti dalje”, rekao je mladi Miroslav Perković i dodao:

“Do Tokija sve je funkcionisalo kako treba. Osvojili smo Svjetsku ligi, bili prvi u Roterdamu gdje smo Grčku dobili dva puta. Napad sada nije išao, posebno kada je to bilo najvažnije, ali takve stvari se dešavaju. Vjerovatno su i oni nas skenirali, kao što i mi svaku ekipu detaljno proučavamo. Uvidjeli su kako da zaustave naše najbolje šutere i sigurno da su se dobro pripremili za nas, ali to nije opravdanje za ovakve partije i rezultate. Tako je, kako je, trudićemo se da bude bolje u budućnosti”.

Povezani članci

04. Avgust 2021.

Težak poraz Crne Gore, Grci držali čas vaterpola

Bonus video: