Žabljačkom skijanju vratiti staru slavu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Mileva73

17-01-2019 12:11h
Kakav crni Zabljak? Neljubaznijeg naroda u svijetu nema.Dali je to vazduhom ali oni nemaju osnovu pravila kulture i ljubaznosti.

vratimeni200eura

17-01-2019 13:39h
bio prije par dana u tom selu..
.... da zatvorim vrata kad...ost'a mi kvaka u ruku. . .
da ne pominjem koji ,,hotel,,
toliko. nervozni konobari iz sela zvanog Budva su zakon za ove iz sela zvanog Žabljak
toliko.

vratimeni200eura

17-01-2019 13:41h
pelet?grijanje.. kameno radi do ponoći . posle ponoći pa do 7 ujutru ko pretekne skija ko ne.. .. kija

18-01-2019 16:37h
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: