Selektor Bašić: Bilo je jasno da ne možemo ništa Poljacima,...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

piano_3937387092

17-09-2019 20:13h
Na zalost, ova vlast je unistila spprt obrazovanje, zdravstvo..oni misle samo na mito..korupciku..pljacku

Ludi_pop

18-09-2019 04:48h
...a što,je li Poljaka bilo više?

Momo011

18-09-2019 10:45h
Savez više para troši na sebe nego na sportiste i dovodi trenera koji je potpuno u haosu sam sa sobom i zato i nema ni klub.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: