Bolnica u Parizu ne želi da komentariše da li je primila Šumahera na liječenje - Vijesti.me
PARIZIJEN SINOĆ PRENIO DA JE NJEMAC TAJNO PRIMLJEN U BOLNICU

Bolnica u Parizu ne želi da komentariše da li je primila Šumahera na liječenje

Uprava bolnice "Žorž Pompidu", navela je da ne može da komentariše te navode, prema strogim medicinskim pravilima o privatnosti

Šumaher
Šumaher (Foto: Twitter)

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je danas da komentariše navode o prijemu na liječenje sedmostrukog svjetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Francuski list Parizijen sinoć je prenio da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama.

Uprava bolnice "Žorž Pompidu", navela je da ne može da komentariše te navode, prema strogim medicinskim pravilima o privatnosti.

Šumaher je pod jakim obezbjeđenjem prebačen u bolnicu i očekuje se da će u srijedu biti otpušten i vraćen na kućno liječenje u Ženevu. On je primljen na kardiologiju i bio je prekriven tamnom tkaninom, kako se ne bi otkrio identitet pacijenta. Sve to nadgledalo je privatno desetočlano obezbjeđenje.

Njegova dugogodišnja menadžerka Sabine Kem odbila je da komentariše.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine pretrpio nesreću na skijanju u Francuskoj, posle čega je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probudjen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpio oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen. Zvanične informacije o njegovom zdravstvenom stanju su retke, što ljuti njegove mnogobrojne navijače i ljubitelje sporta.

Parizijen je naveo, preko tajnog izvora, da je Šumaher najmanje dva puta išao na tretmane u istu parisku bolnicu, na transfuziju matičnih ćelija, da je svaki put primljen pod lažnim imenom i da ga je liječio mali tim ljekara.

Šumaher je sedmostruki svetski šampion i rekorder po broju pobeda - 91. Karijeru je završio 2012. godine.


Vidi sve komentare