Bronza za mladog Nikšićanina

„Konkurencija je bila jaka. Svi su pretežno bili stariji od mene. Tek sada sam postao mlađi senior“, kazao je mladi džudista koji je do sada osvajao brojne medalje kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima
2975 pregleda 0 komentar(a)
Mandić, Foto: Privatna arhiva
Mandić, Foto: Privatna arhiva

Student nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, dvadesetogodišnji Dragan Mandić na nedavno održanom državnom prvenstvu u džudou za seniore, osvojio je bronzanu medalju. Mandić, koji je mlađi senior, bronzu je osvojio u kategoriji 90 kilograma.

„Konkurencija je bila jaka. Svi su pretežno bili stariji od mene. Tek sada sam postao mlađi senior“, kazao je mladi džudista koji je do sada osvajao brojne medalje kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima.

Sa takmičenja
Sa takmičenja(Foto: Privatna arhiva)

Mandić je reprezentativac i priznaje da zbog takmičenja i priprema mora ponekad i da odsustvuje s predavanja, ali da mu profesori izlaze u susret.

„Imam dosta obaveza, kako na fakultetu, tako i što se tiče treninga, ali profesori mi izlaze u susret i hvala im na tome“, kazao je Mandić kome uskoro predstoji takmičenje u Sarajevu, a slijede i državno prvenstvo za mlađe seniore, evropsko i balkansko prvenstvo, kao i kupovi.

Bonus video: