Budućnost jesenji šampion kod dama, Novi nastavio pobjednički niz kod muškaraca

Stonoteniserke Budućnosti osvojile su jesenju titulu, sa maksimalnim učinkom, jer su danas u derbiju slavile protiv Budima sa 4:2
715 pregleda 0 komentar(a)
STK Budućnost
STK Budućnost

U Sportskom kompleksu Verde, održan je drugi turnus Superlige za seniore, i prvi turnus Ženske lige.

Stonoteniserke Budućnosti osvojile su jesenju titulu, sa maksimalnim učinkom, jer su danas u derbiju slavile protiv Budima sa 4:2.

Šampionsku ekipu Nede Milačić Bogdanović čine kapiten Snežana Ćulafić, Marija Stajić, Dragana Ćulafić i Jana Perović.

"Kao što se I očekivalo, rezultate od proljeća i prethodnih godina nastavile smo uspješno da ostvarujemo. U svakom meču imali smo drugačiji sastav, trudeći se da sve četiri prvotimke budu aktivne. Zbog kvalitetnog ženskog igračkog kadra koji naš klub stvara godinama, od ove sezone naš klub nastupa i sa drugom ženskom ekipom koju čine mlađi kadrovi kluba kako bi sticale iskustva. Pojedinačna takmičenja tek očekuju naše djevojke i liga im je bila odlično uigravanje za predstojeću sezonu", kazala je Neda Milačić Bogdanović.

Treće mjesto zauzela je ekipa Budmilja, a četvrto Budućnost II.

Što se muške Superlige tiče, danas su odigrana po dva turnusa, ali jesenji dio šampionata još uvijek nije završen.

Prošlogodišnji šampion, STK Novi, nastavio je pobjednički niz, savladavši STK Tivat i STK Budva sa rezultatom 4:0. Novi tim u Super ligi, STK Spin, koji je kao šampion Prve lige stekao pravo učešća u najvećem rangu takmičenja ove sezone, pokazao je da je dostojan rival.

Spin je ostvario dvije pobjede - nad gradskim rivalom STK Budućnost 4:3, a u četvrtom kolu protiv STK Budim 4:1.

Naredni turnus muške Superlige je 29. novembra.

Rezultati prvog turnusa za dame: Budućnost - Budućnost II 4:0, Budim - Budimlja 4:0, Budućnost II - Budimlja 2:4, Budućnost - Budim 4:2, Budim - Budućnost II 4:0, Budimlja - Budućnost 1:4.

Rezultati drugog turnusa za muškarce: Budućnost - Spin 3:4, Tivat- Novi 0:4, Budva - Budim 2:4, Spin - Budim 4:1, Novi - Budva 4:0, Budućnost -Tivat 4:2.

Bonus video: