Karatisti bez mimoilaženja na Skupštini

Sve odluke na Skupštini Karate saveza usvojene jednoglasno
396 pregleda 0 komentar(a)
Podgorica, 11.10.2017. Vladimir Jokovic predsjednik SNP Glavni odbor stranke Foto Filip Roganovic, Foto: Filip Roganovic
Podgorica, 11.10.2017. Vladimir Jokovic predsjednik SNP Glavni odbor stranke Foto Filip Roganovic, Foto: Filip Roganovic
Ažurirano: 15.09.2019. 15:22h

Skupština Karate saveza Crne Gore usvojila je danas Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za 2018, kao i Plan i program rada za 2019. godinu.

Sve odluke usvojene su jednoglasno.

Finansijski izvještaj usvojen je uz određene primjedbe i smjernice u dijelu knjiženih stavki i pravila pri uplaćivanju sredstava prema Karate savezu.

Predsjednik Skupštine, Vladimir Joković predložio je da finansijski izvještaj za narednu godinu bude potpuniji i precizniji, kao i da se radi na mjesečnom nivou.

Predsjednik Karate Saveza Crne Gore, Ivan Krstajić kazao je da Finansijski izvještaj nije bio usvojen na sjednici Upravnog odbora, jer su tražena dodatna pojašnjena od računovodstvene agencije za određene stavke i knjiženja.

On je naglasio da su svi članovi UO, nakon detaljnog objašnjenja, potvrdili Finansijski izvještaj.

Krstajić je kazao da je Plan rada za 2019, koji je prethodno dobio jednoglasnu podršku, usvojen sa zakašnjenjem, ali da je on odavno premašen.

On je naglasio da će 2019. godina biti istorijska za crnogorski karate, podsjećajući na medalje na Evropskim prvenstvima Marija Hodžića, Nikole Malovića, Nenada Dulovića i Milene Jovanović, Hodžićevog srebra na Evropskim igrama i turnirima Premijer, odnosno Serije A u Dubaiju i Istanbulu Marine Raković.

"Godina u kojoj su naši rezultati bili prepoznati kod Ministarstva sporta i Crnogorskog olimpijskog komiteta, na čemu im se ispred KSCG zahvaljujem. Ne zaboravljamo ni Balkanske medalje i uspješne nastupe naših takmičara. Godinu zaključujemo Svjetskim prvenstvom u Čileu, gdje očekujem da popravimo bilans medalja", kazao je Krstajić.

Skupština izabrala Arbitražnu komisiju, čiji su članovi Miloš Rajković, Dragan Vukić, Ljiljana Lutovac, Savo Jasnić i Tijana Đurđić.

Prihvaćen je i zahtjev za punopravno članstvo hercegnovskog kluba Šotokan.

Sjednici prisustvovali delegati 23 kluba, od 33 koliko broji Skupština.

Bonus video: