Kapiten ponosan: Dali smo sve od sebe, bili smo kao braća, napravili veliki uspjeh, iako je ostao gorak ukus

"Crna Gora je mala, odbojka nije tako velika i nadam se da ćemo na narednom šampionatu biti još bolji", kazao je Vojin Ćaćić
2759 pregleda 1 komentar(a)
Vojin Ćaćić uoči meča sa Češkom, Foto: CEV
Vojin Ćaćić uoči meča sa Češkom, Foto: CEV
Ažurirano: 19.09.2019. 19:42h

Dvije pobjede, na pet mečeva, na debitantskom učešću na Evorpskom prvenstvu, nisu bile dovoljne crnogorskim odbojkašima da kompletiraju podvig i plasiraju se u osminu finala.

Na kraju je nedostajao jedan set - pobjeda protiv Češke od 3:0 ili 3:1, umjesto krajnjih 3:2...

"Bilo je mnogo teško, Česi odigrali dobru utakmicu, a mi smo dali najbolje što smo imali", bio je prvi komentar kapitena naše reprezentacije Vojina Ćaćića.

"Nismo mogli da zadržimo korektora Češke Hadrabvu, koji je odigrao fenomenalan meč. Željeli smo, pružili smo sve, na kraju ostaje gorak ukus, ali je dobro da smo završili šampionat pobjedom", dodao je Ćaćić.

Crna Gora je igrala dobru odbojku na debitantskom nastupu na Euru, pokazala da nije zalutala na smotri najboljih evropskih reprezentacija.

"Ponosan sam na moje saigrače, bili smo kao braća, radili smo pakleno, posebno u prethodna tri mjeseca, voljeli smo se od prvog dana. Ovo je veliki uspjeh - Crna Gora je mala, odbojka nije tako velika i nadam se da ćemo na narednom šampionatu biti još bolji", zaključio je Ćaćić.

Bonus video: