Luka Bar pred svojom publikom želi da ostavi što bolji utisak

Dudingen je kući lako slavio 3:0, pa Barankama treba pobjeda od 3:0 ili 3:1 da izbore “zlatni set” i šansu da se domognu osmine finala…
467 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkašice Luke Bar
Odbojkašice Luke Bar

Nakon viđenog u Švajcarskoj, odbojkašicama Luke Bar trebaće podvig večeras u “Topolici” (18 sati) protiv Dudingena, u revanš meču 1/16 finala CEV kupa.

Dudingen je kući lako slavio 3:0, pa Barankama treba pobjeda od 3:0 ili 3:1 da izbore “zlatni set” i šansu da se domognu osmine finala…

"Zbog kvaliteta koji posjeduje, Dudingen je, sigurno, u prednosti i u Baru", kaže za “Vijesti” trener Luke Bar, Vladimir Milačić.

U Švajcarskoj nijesu igrale Dušanka Petrović (zbog problema sa pasošem) i Tamara Vukoslavčević (povreda skočnog zgloba). Petrovićeva će igrati u revanšu, Vukoslavčevićeva se još nije oporavila, a neće igrati ni prvi libero “sirena”, Melisa Cenović zbog zdravstvenih problema sa bubrezima.

"To će biti hendikep, u prvom meču je trener domaćina Melisu proglasio za našeg najboljeg igrača na meču", dodao je Milačić.

Milačić ističe da ekipa ima “obavezu da se prikaže u što boljem svjetlu”.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam da odigramo što bolje, da pružimo dobar otpor rivalu. Dudingen, sigurno, nije na nivou mađarskog Vašaša, sa kojim smo igrali u kvalifikacijama za Ligu šampona, ali je sasvim dobra, ekipa sa četiri strankinje i nekoliko stvarno dobrih domaćih odbojkašica. Ako odradimo kako treba osnovne stvari, ako budemo dobro servirali i primali servis, a faliće nam puno Melisa Cenović, možemo da pružimo jači otpor. Šteta što Melisa neće biti u sastavu jer bismo sa njom, sigurno, pokazali zube Švajcarkinjama. Daćemo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak", zaključio je Milačić.

Pobjednik ovog dvomeča će u osmini finala igrati francuskog Le Kanea, koji je 1/16 finala prošao bez borbe jer je Bukurešt (Rumunija) odustao od takmičenja.

Bonus video: