Milena, Srđan i Nikola obradovali mališane

Najavljeno je da je današnja akcija samo početak aktivnosti koje će sprovesti Crnogorski olimpijski komitet u saradnji sa kompanijom Sport vision Bravera
572 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević, Srđan Mrvaljević i Nikola Ivanović u posjeti Dječjoj bolnici, Foto: COK
Milena Raičević, Srđan Mrvaljević i Nikola Ivanović u posjeti Dječjoj bolnici, Foto: COK
Ažurirano: 27.12.2018. 14:38h

Nakon cijele ekipe Budućnost Volija, Dječju bolnicu danas su posjetili rukometašica Milena Raičević, džudista Srđan Mrvaljević i košarkaš Nikola Ivanović.

Tokom jednočasovnog druženja naši mali borci imali su priliku da se upoznaju sa svojim sportskim idolima, popričaju o njihovim sportskim uspjesima i planovima i uz prigodne poklone razmjene novogodišnje čestitke.

“Posebna je emocija posjetiti djecu koja su u ovakvoj situaciji. Za nas je ovo sitnica, a njima znači mnogo”, kazala je Milena Raičević.

“Svaka čast ljudima koji ovdje rade, koji posao obavljaju na human i hrabar način. Hvala i COK-u i kompaniji Sport vision, koji su nas pozvali da budemo dio ove akcije. Djeca su pravi, istinski borci, veseli i nasmijani, bilo je zadovoljstvo provesti vrijeme sa njima”, rekao je Mrvaljević.

Najavljeno je da je današnja akcija samo početak aktivnosti koje će sprovesti Crnogorski olimpijski komitet u saradnji sa kompanijom Sport vision.

“Crnogorski olimpijski komitet i kompanija Bravera će donirati inkubator, koji nedostaje Dječjoj bolnici. Nastavićemo i ubuduće sa akcijama ovakvog tipa, želimo da pomognemo gdje god je potrebno, a posebno našim najmlađim”, kazao je Dušan Simonović, predsjednik COK.

“Potez Crnogorskog olimpijskog komiteta i kompanije Sport vision, a juče KK Budućnost Voli, mnogo nam znači, jer pokazuje da se naš trud i posvećenost primjećuje. Posebno, međutim, znači našoj djeci, kojima je boravak na liječenju makar malo lakši uz ovakvu pažnju”, rekao je Saša Radović, direktor Dječje bolnice.

Bonus video: