Omladinac najuspješniji na prvenstvu Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore

Sa 19 zlatnih i po pet srebrnih i bronzanih medalja
459 pregleda 0 komentar(a)
Karate klub Omladinac
Karate klub Omladinac

Karatisti podgoričkog Omladinca sa 19 zlatnih i po pet srebrnih i bronzanih medalja najuspješniji su učesnici prvenstva Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore u Podgorici.

Karatistima Bara pripalo je po pet zlatnih i bronzanih i četiri srebrne, dok su takmičari Budućnosti osvojili četiri zlatne, dvije srebrne i pet bronzanih medalja.

Kao četvrtoplasirani završio je Čempion iz Ulcinja (2z, 2 s, 3 b), peti je bio kolašinski Gorštak (2 z, 1 s, 1b), a šesti nikšićki Fokus (2z, 0s, 2b).

Šampiona Crne Gore imaju još Šotokon tim (1z, 5s, 5b), Ulcinj (1,3,4), Bratstvo (1, 3, 1), Ris (1, 3, 1), Onogošt (1z, 2s, 4b), Iskra (1z,1s,0b), Potoci (1z, 0s, 1b) i Bijela (1z, 0s, 0b).

Medalje su na šampionatu osvajači takmičari 21 kluba.

Šampionat je okupio 152 takmičara iz 24 kluba.

Učesnike šampionata pozdravio je predsjednik Karate saveza, Ivan Krstajić i uručio priznanja osvajačima medalja na Svjetskom prvenstvu u Čileu, Bojanu Boškoviću i Nemanji Mikuliću.

Crnogorske karatiste u konkurenciji kadeta, juniora i mlađih seniora početkom decembra očekuje Balkansko prvenstvo u Sloveniji i od 6. do 9. februara naredne godine šampionat Evrope u Budimpešti.

Bonus video: