Pavićević: Konačno smo pokazali da vrijedimo

561 pregleda 0 komentar(a)
Milutin Pavićević na ligaškom meču protiv Budve, Foto: OK Budva
Milutin Pavićević na ligaškom meču protiv Budve, Foto: OK Budva

Odbojkaši Budućnosti Capital Plaze su neočekivano lako i ubjedljivo porazili Jedinstvo u polufinalu plej-ofa, sa dvije maksimalne pobjede, i eliminisali šampiona iz trke za titulu.

''Uspjeli smo da u polufinalnoj seriji eliminišemo kvalitetnu i veoma iskusnu ekipu Jedinstva. U ovom dvomeču smo konačno pokazali da vrijedimo i da kada igramo svoju igru, možemo svakog da pobijedimo. Ekipa Jedinstva je bila favorit, najviše zbog toga jer u svojim redovima ima više iskusnih igrača sa sjajnim karijerama iza sebe. Međutim, vjerovali smo u sebe, igrali kao tim i u onim ključnim trenucima, pokazali visprenost i koncentraciju, nešto što nam je nedostajalo u nekim prethodnim mečevima i godinama. Čestitao bih svojoj ekipi na igri ali i ekipi Jedinstva za veliku borbu koju smo vodili u ovosezonskim mečevima, ali i na korektnom odnosu koji smo imali tokom svih tih mečeva", rekao je Milutin Pavićević, mladi korektor Budućnosti.

Podgoričani će se, tako, za trofej boriti protiv Budve, koja je u polufinalu, takođe sa dvije maksimalne pobjede protiv Volej stara. Budva je ligaški dio sezone završila na prvom mjestu, sa samo jednim porazom tokom dosadašnjeg toka sezone (od Jedinstva).

"Imaćemo dvije nedjelje da se dobro spremimo za utakmice koje će za mnoge od nas mlađih biti najveće koje ćemo odigrati u u dosadašnjem dijelu karijere. Biće teško, Budva je favorit na papiru, ali obećavam u ime svih saigrača da ćemo dati sve od sebe da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži, već od prvog meća u Mediteranskom sportskom centru u Budvi", dodao je Pavićević.

Bonus video: