Pobjede Galeba, Rudara i Gimnazijalca - Vijesti.me
PRVA LIGA ZA ODBOJKAŠICE

Pobjede Galeba, Rudara i Gimnazijalca

U nedjelju se u Podgorici igra gradski derbi između Budućnosti i Morače

Sa meča Galeb - Nikšić
Sa meča Galeb - Nikšić

Odbojkašice Galeba Poliklinike Hipokrat, Rudara i Gimnazijalca upisale su pobjede u subotnjem programu prvog kola Prve ženske lige.

U derbiju sjevera, Rudar je kod kuće bio bolji od Jedinstvo France 3:1 (25:27, 25:22, 25:17, 25:23), Galeb je na svom terenu porazio Nikšić, takođe 3:1 (25:21, 25:11, 20:25, 25:17), dok je kotorski Gimnazijalac u komšijskom okršaju bio bolji od budvanskog Mediteran Bemaxa 3:0 (26:24, 25:10, 25:21).

“Nijesmo se pribojavali protivnika već nas samih, naših godina i neiskustva i na momente smo to pokazali. Pobijedili smo 3:1, izgubili jedan set i svakako to nije loša stvar. Iskorisitli smo taj dodatni četvrti set za uigravanje, jer ovoj mladosti su neophodne utakmice i što više setova. Na momente smo večeras izgledali dobro, a najvažnije je da pobjeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Zadovoljan sam kako je sve večeras izgledalo, odnosno osvajanjem tri boda. Ostaje nam da radimo, da iz utakmice u utakmicu rastemo i da vidimo dokle će to da nas dovede", kazao je za portal Barinfo šef stručnog štaba Galeba, Nikola Masoničić.

U petak je Luka Bar kod kuće porazila Albatros 3:0, a u nedjelju se u Podgorici igra gradski derbi između Budućnosti i Morače (17 časova).