Promocija prvaka ili nastavak trke?

Odbojkaši Budve i Budućnosti večeras (18 sati) u Budvi igraju treći meč finala plej-ofa. Budva vodi 2:0
201 pregleda 0 komentar(a)
Sa drugog meča dva tima u Podgorici (Foto: Filip Roganović), Foto: Filip Roganović
Sa drugog meča dva tima u Podgorici (Foto: Filip Roganović), Foto: Filip Roganović

Da li će se nakon dvogodišnjeg posta šampionska titula u odbojci ponovo vratiti u Budvu (prethodne dvije sezone je Jedinstvo bilo šampion), ili će finalna serija biti produžena, znaće se nakon večerašnjeg trećeg meča finalne serije plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Novi klub Budva, nakon manje od godine od osnivanja, ima priliku da nastavi uspješnu tradiciju nekadašnje Budvanske rivijere, koja je ugašena prije dvije godine.

Izabranici Vladimira Vasovića su dobili prva dva meča finala protiv Budućnosti, i na osnovu svega što su prikazali ove sezone (samo jedan poraz u 15 mečeva na dva fronta), bilo bi iznenađenje da danas ne stave tačku na šampionsku trku.

"Iako imamo prednost u finalnoj seriji od 2:0,u nedjelju neće biti nimalo lak zadatak da finale plej-ofa privedemo kraju. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer predstojeća utakmica je od najveće važnosti i bitno je da uđemo motivisani u istu i iskoristimo prvu šansu da pred našom publikom podignemo pobjednički pehar", rekao je trener ekipe Budve Vladimir Vasović.

Budućnost je izgubila prva dva meča u finalu, sa 3:0 i 3:1, a poražena je i u sva međusobna tri ligaška duela.

"Pred nama je jako važan meč. Utakmica u kojoj ćemo se potruditi da ostavimo bolji utisak nego u prethodne dvije utakmice, kada, siguran sam, nismo pokazali ni djelić onoga što pokazujemo na treninzima. Nadam se da treći meč neće biti posljednji u ovoj finalnoj seriji", izjavio je primač servisa Budućnosti Capital Plaze, Nikola Radović.

Večerašnji meč u Budvi počinje u 18 sati.

Bonus video: