Radošević i Saidi boksovaće za dva pojasa

Meč za titule prvaka Evrope u verzijama WBO i IBF u nedjelju od 23 sata na Trgu nezavisnosti u Podgorici, uvodne borbe od 20 sati
1250 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Radošević
Predrag Radošević

Akutelni šampion Evrope u WBO verziji, Predrag Radošević protiv vlasnika IBF pojasa iste vrijednosti, Njemca Jama Saidija provodi završene pripreme za meč na Trgu nezavisnosti u Podgorici 2. juna.

Radošević je u karantinu, u hotelu "Verde", gdje završne pripreme vode treneri Dragan Đuričković i Igor Habić, uz stručni nadzor magistra Veselina Piletića.

I Saidi će posljednje dane pripreme provesti u Podgorici, jer je sa sedmočlanim stručnim štabom u naš glavni grad stigao juče.

Zvanično mjerenje i konferencija za štampu povodom meča zakazani su u subotu, 1. juna od 12 sati u vinskom podrumu Plantaža - "Šipčanik".

Prema najavama organizatora borba za titule počeće u nedjelju u 23 sata, a zahvaljujući pokroviteljstvu Glavnog grada, publika će besplatno moći da uživa u bokserskom spektaklu. Pobjednik glavne borbe postaje vlasnik oba pojasa ( WBO i IBF), a ugovorom je predviđeno da poraženi iz ovog duela ima pravo na revanš.

Direktan televizijski prenos biće na "Areni sport" i televiziji "VIjesti" na teritoriji Crne Gore. U tri od pet uvodnih borbi na reviji u jednom od uglova ringa biće crnogorski bokseri - Nikola Sjekloća, Milovan-Mića Sekulović i Stefan Savković.

Pokrovitelji ovog projekta su Glavni grad Podgorica i Turistička organizacija Podgorice, partner projekta su Plantaže, generalni sponzor Carlsberg. Organizator profi borbi je "Kety Box Promotion" iz Njemačke koju zastupa promoter Redžo Dedeić.

Gosti večeri bice aktuelni WBO šampioni, kao i direktor WBO federacije za Evropu, Ištvan Kovač.

Bonus video: