Stajić pojačala STK Budućnost

Saopšteno je da će Stajić zauzeti mjesto dugogodišnje kapitenke Nede Milačić-Bogdanović, koja će od ove sezone biti trener ženske ekipe
456 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dugogodišnja stonoteniserka Crvene zvezde, Marija Stajić naredne sezone nastupaće sa Budućnost, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da će Stajić, zahvaljujući odluci o dvojnoj registraciji, igrati za oba kluba u Super ligama Crne Gore i Srbije.

Saopšteno je da će Stajić zauzeti mjesto dugogodišnje kapitenke Nede Milačić-Bogdanović, koja će od ove sezone biti trener ženske ekipe.

Ekipu će u narednoj sezoni, osim Stajić, činiti seniorske reprezentativke Snežana i Dragana Ćulafić.

"Ekipa će u pojedinim mečevima biti podmlađena mladim nadama koje predvodi perspektivna kapitenka mlađih selekcija Jana Perović“, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Muška ekipa i ove sezone takmičiće se u sastavu Haris Taljanović, Stefan Rašović i Robert Fišer.

Od ove sezone mušku ekipu predvodiće novi trener Saše Gjorgijevski, nekadašnji provtimac i trener Mladosti iz Prilepa.

Gjorgijevski će se, osim muške seniorske ekipe, pridružiti dosadašnjem treneru Tihomiru Hasiju u radu sa mlađim kategorijama.

"Drago mi je da ću postati dio kluba sa tako dugom tradicijom. Već sam imao iskustva u radu sa njima kao sparing partner i ostvario odličnu saradnju, kako sa djecom tako i sa prvotimcima i upravom. Nadam se da će se naša saradnja uspješno nastaviti i u mojoj novoj ulozi“, kazao je Gjorgijevski.

Bonus video: