Tajson ponovo šokirao: Bio sam bolestan, orgijao sam sa majkama, sestrama...

"Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakma... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama", otkrio je 53-godišnji bokser
7017 pregleda 2 komentar(a)
Majk Tajson, Foto: 2019 Invision
Majk Tajson, Foto: 2019 Invision
Ažurirano: 25.03.2020. 16:38h

Nakon što je prije nekoliko dana kazao da je više puta pokušao da se ubije, Majk Tajson je danas iznio i nove šokantne detalje iz svog života.

"Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakama... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim djevojkama", otkrio je 53-godišnji bokser.

"Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena... Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živio nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala", rekao je jedan od najboljih boksera svih vremena.

U karijeri je zaradio 350 miliona dolara i sve potrošio...

Bonus video: