U subotu na Trgu nezavisnosti završnica "EKO mini odbojke"

Ove sezone je nastupilo ukupno 650 djevojčica i dječaka, odnosno 56 ekipa iz 19 klubova
450 pregleda 0 komentar(a)
Za prošlogodišnjeg završnog turnira mini odbojke
Za prošlogodišnjeg završnog turnira mini odbojke

Završnica četvrte sezone „EKO mini odbojke“ (takmičenje djece uzrasta 9 do 12 godina), održaće se u subotum od 17 do 20 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Ove sezone „EKO mini odbojka” imala je rekordan broj učesnika. Tokom 10 vikenda, odigrano je 235 utakmica, a nastupilo je ukupno 650 djevojčica i dječaka, odnosno 56 ekipa iz 19 klubova.

Na ceremoniji zatvaranja svim učesnicima takmičenja biće podijeljene medalje.

Uz predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića, na zatvaranju će biti prisutni i član Razvojnog sektora Evropske odbojkaške konfederacije Rikardo Leite, izvršni direktor Jugopetrola Antonis Semelides, direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta Miloš Lalević i predstavnik Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice Nela Tatar, te kapiteni naše muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije sa posljednjih Igara malih zemalja Evrope, na kojima je Crna Gora osvojila zlatne medalje - Nikoleta Perović i Aleksandar Minić.

Odbojkaški savez Crne Gore je kroz “CEV School Project”, koji realizuje u saradnji sa Evropskom odbojkaškom konfederacijom (CEV) i Ministarstvom sporta i mladih, donirao lopte svim učesnicima “EKO mini odbojke” i školskog takmičenja u organizaciji Ministarstva sporta.

OCSG takmičenje „EKO mini odbojke“ organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih i Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Bonus video: