UOSCG uručio zahvalnice Đukoviću, Majkiću i Tijaniću

Sva trojica su bivše sudije i delegati. Đuković je bio predsjednik sudijske organizacije, Majkić je obavljao je funkciju vrhovnog sudije OSCG, dok je Rajko Tijanić godinama bio komesara takmičenja OSCG
1014 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnje svečanosti u OSCG, Foto: OSCG
Sa današnje svečanosti u OSCG, Foto: OSCG

Udruženje odbojkaških sudija (UOSCG), uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore, uručilo je zahvalnice bivšim članovima UOSCG, Veselinu Đukoviću, Marijanu Majkiću i Rajku Tijaniću, dugogodišnjim odbojkaškim radnicima, koji su u prošlosti obavljali poslove i u OSCG.

Sva trojica su bivše sudije i delegati. Đuković je bio predsjednik sudijske organizacije, Majkić je obavljao je funkciju vrhovnog sudije OSCG, dok je Rajko Tijanić godinama bio komesara takmičenja OSCG.

Kako se navodi u saopštenju, Sonja Simonovska, predsjednica UOSCG, istakla je zahvalnost Đukoviću, Majkiću i Tijaniću za njihov doprinos razvoju sudijske organizacije i odbojke u Crnoj Gori, a takođe istakla da UOSCG i OSCG imaju odličnu saradnju.

Prisutne je pozdravio i predsjednik OSCG Cvetko Pajković, a prisutni su bili i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković i članovi skupštine UOSCG.

Bonus video: