Pikeu ne pada na pamet da se vrati u Mančester junajted

Upitan da li bi se vratio u Englesku, Pike je za Dejli Star rekao: "Ne vjerujem. Srećan sam ovdje".
97 pregleda 0 komentar(a)
Pike, Foto: Reuters
Pike, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.08.2018. 16:07h

Fudbaler Barselone Đerar Pike odbacio je mogućnost povratka u Mančester junajted, prenijeli su danas britanski mediji.

Pike je došao 2004. godine u Junajted, nakon što je prošao omladinsku školu Barselone, ali nije uspio da se izbori za mjesto u engleskom timu, pošto je odigrao samo 12 utakmica.

On je bio na pozajmici u Saragosi, a 2008. godine se vratio u Barselonu. Od tada je osvojio sedam šampionskih titula u Španiji i tri Lige šampiona, a sa reprezentacijom Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

Upitan da li bi se vratio u Englesku, Pike je za Dejli Star rekao: "Ne vjerujem. Srećan sam ovdje".

"Ovdje je moj dom, sa mojom porodicom i prijateljima, a igram za klub za koji sam oduvijek sanjao. Nadam se da ću osvojiti još trofeja", naveo je Pike, prenio je Skaj.

Pike je nedavno rekao da bi fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba dobrodošao u Barseloni, a sada je pohvalio Junajtedove rivale Mančester siti, ali i Liverpul.

"Mislim da Jirgen Klop obavlja dobar posao u Liverpulu. Njihov stil igre je suprotan stilu Pepa Gvardiole. Oni vole kontranapade i imaju veoma brze igrače koji postižu golove, Mohameda Salaha, Roberta Firmina i Sadija Manea. To će biti veliki izazov za Siti, pošto Liverpul ima sjajan tim. Mislim da će biti prilično uzbudljivo, pošto i Siti ima dobre igrače", rekao je Pike.

Bonus video: