Radonjićev Bajern nemoćan pred dalekometnom paljbom CSKA, Barsa se kockala pa dobila produžetak

Bajern je pogodio samo jednom iz 11 pokušaja za tri poena u prvom poluvremenu, CSKA je imaočak devet pogodaka iz 13 pokušaja. Barsa je imala plus 13 u četvrtoj četvrtini a onda je Žalgiris promašio šut za pobjedu
57 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Fcbayernbasketball
Dejan Radonjić, Foto: Fcbayernbasketball
Ažurirano: 16.11.2018. 21:26h

Bajern je još daleko od košarkaške elite. Izabranici Dejana Radonjića izgubili su u Minhenu od moskovskog CSKA sa 93:79. Bajern je pogodio samo jednom iz 11 pokušaja za tri poena u prvom poluvremenu, CSKA je pogodila čak devet iz 13 pokušaja za 16 poena prednosti prije nastavka za "crvenoarmejce".

Oni su uz Real zadržali maksimalan učinak nakon 7. kola, Bajern ima tri pobjede i četiri poraza.

Barselona i Anadolu Efes slavili su u 7. kolu Evrolige. Košarkaši Barse vodili su i 13 poena u posljednjoj četvrtinii, a onda su preživjeli napad domaćina za pobjedu. Barsa je bila bolja u produžetku za konačnih 88:85 na gostovanju Žalgirisu.

Pobjedu, ali laku izvojevali su košarkaši Anadolu Efesa protiv Panatinaikosa. Domaćin je od starta bio puno bolja ekipa i uatkmicu je dobio sa 78:62.

Anadolu Efes i Barsa imaju skor od po pet pobjeda i dva poraza, s tim što je ekipa Svetislava Pešića dobila pet utakmica u nizu nakon dva startna poraza. Pao ima skor od 4 pobjede i tri poraza a Žalgiris ima pobjedu manje i poraz više od "zelenih" iz Atine.

Bonus video: