Marković: Kastratović nije imao za mene razumijevanja kao za druge

„Sigurno da poslije svega ovoga sebe ne vidim više tu, a momcima iskreno želim puno sreće i uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Španiji”, istakao je Marković
190 pregleda 12 komentar(a)
žarko marković, Foto: Zoran Đurić
žarko marković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.12.2012. 20:00h

Povodom odluke selektora Zorana Kastratovića da ga izbriše sa spiska putnika za Svjetsko prvenstvo, reagovao je Žarko Marković.

Saopštenje desnog beka Gepingena, koji je najavio čak i oproštaj od rukometne reprezentacije Crne Gore, prenosimo u cjelosti.

„Ne bih želio da unosim negativnu energiju i da narušavam atmosferu u reprezentaciji, a posebno ne da se prepucavam sa nekim preko novina, međutim zbog sebe i javnosti moram da kažem sljedeće: Propustio sam utakmicu posljednjeg kola Bundeslige, koju je moj tim igrao sa Lemgom zbog povrede leđa, tako da zbog pregleda, terapija i privatnih razloga nijesam bio u mogućnosti da se priključim reprezentaciji prije 30. decembra”.

„Obavijestio sam selektora Zorana Kastratovića o tome, a od njega sam dobio samo poruku u kojoj je pisalo 'Vidimo se u aprilu'. Do sada sam sa selektorom Kastratovićem imao fenomenalan odnos i odlično smo sarađivali”.

„Samo mi je žao što nije imao razumijevanja za mene, kao što je uvijek imao za sve druge igrače. Mislim da je uspjeh reprezentacije na prvom mjestu, svi imamo zajednički cilj, ali se na ovaj način ne postupa prema jednom reprezentativcu države”.

„Sigurno da poslije svega ovoga sebe ne vidim više tu, a momcima iskreno želim puno sreće i uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Španiji”, istakao je Marković.

Bonus video: