Reakcije "lavova": Sve može da se promijeni, ali želja i energija neće nikada

Kapiten Vasko Ševaljević je podvukao - Crna Gora će uvijek dati sve što ima na terenu

10438 pregleda 2 komentar(a)
Branko Vujović na meču sa Sjevernom Makedonijom, Foto: Reuters
Branko Vujović na meču sa Sjevernom Makedonijom, Foto: Reuters

Crnogorski rukometaši pobijedili su Sjevernu Makedonije 28:24 i u posljednji meč grupe A na Evropskom prvenstvu ulaze sa šansama da odu u drugi krug.

Veliki trijumf "lavova", protiv Slovenije u utorak - na sve ili ništa.

Sada, slavi se pobjeda...

"Sjajno smo otvorili utakmicu, kasnije počeli da padamo, ali smo uspjeli da izdržimo. Kada je bilo najvažnije Simić je branio sjajno... Fali nam dosta igrača, ali ova ekipa je pokatala potencijal, šta bi tek bilo da smo kompletni. Ponosan sam, srce mi je puno...", kazao je Marko Lasica za RTCG.

Kapiten Vasko Ševaljević je podvukao - Crna Gora će uvijek dati sve što ima na terenu.

"Teško je fizički nakon svega, ali prevladala je želja. Igrali smo hrabro i strpljivo. Imali smo padove, ali mislim da smo kontrolisali utakmicu. Sada da se odmorimo, spremimo za posljednji meč u grupi... Da vidimo šta će biti sa testovima, ali ono što je sigurno – daćemo sve od sebe, kao i uvijek", rekao je Ševaljević.

I Miloš Vujović je naglasio karakter "lavova".

"Obećao sam da ću izgarati na terenu, dao sam sve - ovo je moja prva pobjeda na velikim takmičenjima, posban je osjećaj. Bilo je teško nakon poraza od Danske, bilo je teško uzdignuti se, a pokazali smo i srce i karakter. Nadam se da nećemo stati, već da ćemo pružiti i više protiv Slovenije. Sve može da se promijeni, ali karakter, želja i volja moraju da ostanu na ovom nivou", kazao je Miloš Vujović, dok je njegov prezimenjak, supertalentovani bek Branko bio veoma otvoren:

"Izvinjavam se ako sam nekoga nervirao tokom meča, a kao da mi se sve otvaralo kada sam bio umoran i u finišu. Na kraju – pobijedili smo i to je najvažnije, pa neka sam promašio sve. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, da smo zasluženo pobijedili. Idemo meč po meč, nismo analizirali Slovence toliko, ali imamo dva dana da se spremimo i da pokušamo da pobijedimo i odemo u narednu rundu", rekao je Branko Vujović.

Bonus video: