Adžić: Bolje nego protiv Ferencvaroša

"Midtjiland je ekipa koja dugo igra zajedno, zna šta radi u svakom momentu, a kod nas to ide teško. Imamo još tri kola i , ako bog da, ostvarićemo tri pobjede i proći u narednu rundu", rekao je Adžić
1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.10.2013. 17:52h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Ikast - Dva poraza u sedam dana udaljila su Budućnost od glavne faze, ali Dragan Adžić vjeruje da njegova ekipa može da upiše neophodne tri pobjede.

"Prvo poluvrijeme je bilo odlično, jer smo ispoštovali sve što je dogovoreno. U drugom je došlo do pada koncentracije i u prilikom realizacije u napadu i u odbrani. Bilo je dosta stvari koje su loše odrađene u defanzivi i puno isključenja. Ovo je, ipak, bolje izdanje nego protiv Ferencvaroša i zadovoljniji sam nego nakon tog meča. Nije jednostavno igračicama koje su došle. Midtjiland je ekipa koja dugo igra zajedno, zna šta radi u svakom momentu, a kod nas to ide teško. Imamo još tri kola i , ako bod ga, ostvarićemo tri pobjede i proći u narednu rundu. Biće jako teško, ali sve je još na nama", rekao je Adžić nakon utakmice.

Vaš tim je za nešto više od 16 minuta dao 10 golova, a u ostatku utakmice samo devet. Da li je razlog dekoncentracija ili nešto drugo?

"I koncentracija i činjenica da Neagu poslije dvije godine igra, kao i da je Milena imala problema".

Zbog čega je Dalbi podbacila?

"Vjerovatno je igrala pod pritiskom, sa ogromnom željom da se pokaže u Danskoj. Ima peh da nije prošla dio priprema sa nama, što se i te kako odražava na njenu igru".

Kristina Neagu, bek Budućnosti: Još je "vruće" da se sada priča o glavnoj fazi, ali naravno da vjerujemo u to. Nije lako, izgubile smo dva meča zaredom. Imamo dvije veoma važne utakmice kući, protiv Midtjilanda i Ferencvaroša, i obavezne smo da obje dobijemo. Bile smo prilično loše u napadu, njihova golmanka je imala mnogo odbrana, a opet smo izgubile meč u finišu kao protiv Mađarica. Moramo da pogledamo snimak ovog susreta, da naučimo iz svojih grešaka i budemo bolje u budućnosti".

Seren Ferlev, pomoćni trener Midtjilanda: Odbrana nam je bila dobra, ali je golmanka bila ključ pobjede. Imali smo puno kontri, znali smo da moramo da igramo jako brzo da bismo imali šansu. Imamo tri pobjede, jurićemo i četvrtu, ali znamo da će biti jako teško da je ostvarimo, jer gostujemo Budućnosti i Ferencvarošu, koji igraju veoma dobro pred svojim navijačima.

Bonus video: